Veelgestelde vragen?

Wat zijn de openingstijden van de webshop?

De webshop is altijd open. In het weekend geplaatste bestellingen worden de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen. Heb je een vraag over je artikel of bestelling? De klantenservice is 7 dagen per week via e-mail bereikbaar. 

Wat zijn de verzendkosten?

Je betaalt geen verzendkosten binnen Nederland. Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op. 

Wat is de levertijd?

De levertijd van het Walking Billboard op voorraad is 1-2 werkdagen. De levertijd van een enkel of dubbelzijdig bedrukt spandoek is 5-7 werkdagen.

Wat is de bestelwijze

Het bestellen van een Walking Billboard is eenvoudig en veilig. Maak de keuze in de product pagina. Als je nog geen account hebt, maak een account aan. Kies een betaalmethode en bevestig de bestelling. Daarna kun je jouw eigen ontwerp doorgeven, of het door onze graphic design afdeling laten ontwerpen.

Wat is een Walking Billboard?

Een Walking Billboard is een uniek reclameobject dat zich uitstekend leent om ingezet te worden bij evenementen, drukke winkelstraten en andere activiteiten. Een Walking Billboard begeeft zich tussen de mensen met een hele specifieke reclameboodschap. Het systeem bestaat uit een hoge kwaliteit spandoek, een lichtgewicht bevestigingssysteem, een draagharnas en een medewerker. 

Waarvoor wordt een Walking Billboard ingezet?

Een Walking Billboard wordt vooral ingezet op plekken waar veel mensen samenkomen, om zo de gerichtheid van de reclameboodschap of reclameactie zo effectief mogelijk te maken. Walking Billboards zijn ideaal voor evenementen, beurzen en festivals, winkelopeningen, pakkende aanbiedingen en kortingsacties, vacatures en goede doelen werving.

Waarom een Walking Billboard inzetten?

Promotie met een Walking Billboard is een zeer effectieve en krachtige manier om jouw bedrijf, evenement of organisatie in de spotlight te zetten. Dit opvallend reclameobject zorgt voor een groot bereik en zichtbaarheid op straat. Onze enthousiaste medewerkers dragen daar zeker aan bij! Het flexibele en dynamische karakter van het Walking Billboard zorgt voor de dynamiek die jouw campagne nodig heeft. Daarmee is het Walking Billboard vele malen effectiever dan een vast reclamebord. 

Walking Billboard vergunning nodig?

Vergunningen worden afgegeven door de gemeente. Diverse steden hebben een divers beleid. Over het algemeen is er geen benodigd. Wel zijn er bij een aantal steden regels omtrent het flyeren. Bij twijfel neem even contact met ons op.

Kan ik een Walking Billboard huren?

Jazeker, wij bieden je de mogelijkheid om een lichtgewicht Walking Billboard ERGO te huren waar je helemaal zelf mee aan de slag kunt. Bestellen is makkelijk en veilig in 3 stappen via het webshop pagina. 

Kan ik bestelde artikelen bij jullie op locatie ophalen?

Nee, WalkingBillboard.nl beschikt alleen over een kantoor gevestigd in Amsterdam Sloterdijk. Afhalen op locatie is helaas niet mogelijk. 

Doen jullie bestellingen op maat?

Jazeker, daar ligt zelfs ons specialisme. We kijken er altijd naar uit om samen met de klant te bespreken hoe wij de campagne nog beter kunnen maken. Daar komt vaak een stukje maatwerk bij kijken. Offerte op maat? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

 

Hoe is de prijs opgebouwd offerte op maat?

In principe zijn er twee prijs elementen in elke order. De vaste kosten zijn de werktijd van de medewerker, het gebruik van het walking billboard systeem en de verzendkosten. Het drukwerk en grafisch design, en er zijn ook variabele kosten als reiskosten en reistijd.

Flyers effectief verspreiden?

Onze medewerkers verspreiden jouw flyers doelgericht en met een glimlach. Deze extra service is binnen ons aanbod opgenomen, en daar betaal je niets extra’s voor.

Fotoreportage van campagnedag?

Wij delen aantal foto’s van de campagne dag ter referentie. Om privacy te waarborgen van medewerker, kan het gezicht geblurd (vervaagd) zijn. 

Wat is de maat en drukwijze van het spandoek?

Het spandoek heeft een formaat van 120 cm x 50 cm, wordt enkel of dubbelzijdig bedrukt op hoge kwaliteit PVC materiaal. Spandoek is tevens duurzaam en herbruikbaar met voor volgend campagne.

Jullie verspreiden ook flyers, drukken jullie ze ook?

Wij kunnen ook jouw flyers drukken en het grafisch ontwerp verzorgen.

Bieden jullie ontwerpservice aan?

Ons ontwerp team zorgt voor een uitermate hoogwaardige opmaak die in samenspraak met de klant verfijnd wordt. Wij kijken uit naar jouw ontwerp of idee.

Facturatie betalingstermijn?

Facturen dienen binnen 7 dagen na overeenkomst te worden overgemaakt naar de rekeningnummer van het factuur. 

Bestelling annuleren?

Daar wij maatwerk leveren is het niet altijd mogelijk om te annuleren. Onze stelregel is dat als drukwerk besteld is, en de medewerkers geboekt zijn, annuleren van de bestelling niet meer mogelijk is. 

Zijn jullie prijzen inclusief of exclusief btw?

Al onze prijzen op de website zijn exclusief 21% BTW.

Welke reclame-uitingen zijn niet toegestaan?

Het staat ons als reclamebedrijf vrij om bepaalde reclame-uitingen te weigeren als deze niet stroken met onze bedrijfsvoering. Opdrachten die beledigend kunnen zijn, geweld promoten, en de algemene orde zouden verstoren nemen wij niet aan. Bij twijfel, even contact met ons opnemen.

Heb je nog andere vragen?

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.