Veelgestelde vragen?

Wat is een Walking Billboard?

Walking Billboard is een moderne versie van een lopend sandwich reclamebord, dat vooral in de jaren 90 werd ingezet. Ons model Walking Billboard is modern, duurzaam ergonomisch gebouwd voor de medewerker en weegt slechts 2kg incl. waterbestendige banner van 120cm x 50cm. Walking Billboard heeft aan beide kanten een opbergvak en een groot opbergvak met rits voor promotiemateriaal.

 

Hoeveel kost het huren van een Walking Billboard zonder medewerker en wat is de levertijd?

Walking Billboard huur je vanaf €25,- per dag. De levertijd bedraagt 1-2 werkdagen indien de banner op voorraad is. 

 

Hoe werkt het verzenden & retour service van Walking Billboard?

Ophalen van een Walking Billboard is altijd bij een Post.nl servicepunt die gekozen is bij het bestellen. Retour verzenden van een Walking Billboard binnen 24uur bij een Post.nl servicepunt, in origineel geleverd doos met retour label. 

 

Wat is de maat, het materiaal en de levertijd van de drukwerk banner?

Het banner formaat is 120cm x 50cm op de achterzijde van de Walking Billboard, en wordt professioneel gedrukt op zware kwaliteit 510 gram PVC materiaal. Je kunt kiezen uit normaal doek of winddoorlatend. Levertijd van de banner is 2-3 werkdagen.

 

Bieden jullie een ontwerpservice voor het drukwerk van de banner?

We bieden professioneel design of re-design van de banner door onze ervaren designer.

 

Geen vergunning nodig?
WalkingBillboard.nl dienstverlening is landelijk actief en bevoegd om in elke stad te reclameren met een Walking Billboard. In Amsterdam en Utrecht mag je niet zonder een vergunning flyeren op straat. 

 

Wie kunnen er gebruik maken van Walking Billboard reclame?

Ieder merk dat of bedrijf die wilt reclameren op straat. Bijvoorbeeld cultuurverspreiders zoals musea, theaters en evenementen die iets willen aankondigen, of lokale horeca en winkels met een actie.

 

Wat is het bestelproces van een Walking Billboard?

Je besteld makkelijk en veilig via de website tot maximaal vijf Walking Billboards per bestelling. Bij het bestellen, kies je opties zoals Post.nl service punt,  banner drukken , extra info.. Heb je nog geen design? We bieden professioneel design of re-design van de banner door onze ervaren designer. Heb je een eigen design, upload die dan na de bestelling via het contact formulier met ordernummer. Wij gaan aan de slag voor jou en bestellen de banner bij de leverancier en leveren die samen met Walking Billboard bij gekozen Post.nl service punt. 

 

Welke zaken zijn niet toegestaan?

Het is niet toegestaan om misleidende, discriminerende of een door wetgeving verboden boodschap te reclameren. Neem in geval van twijfel altijd even contact met ons op.