Veelgestelde vragen?

Wat is een Walking Billboard?

Een Walking Billboard is een uniek reclameobject dat zich uitstekend leent om ingezet te worden bij evenementen, drukke winkelstraten en andere activiteiten. Een Walking Billboard begeeft zich tussen de mensen met een hele specifieke reclameboodschap. Het systeem bestaat uit een hoge kwaliteit spandoek, een lichtgewicht bevestigingssysteem, een draagharnas en een medewerker. 

Waarvoor wordt een Walking Billboard ingezet?

Een Walking Billboard wordt vooral ingezet op plekken waar veel mensen samenkomen, om zo de gerichtheid van de reclameboodschap of reclameactie zo effectief mogelijk te maken. Walking Billboards zijn ideaal voor evenementen, beurzen en festivals, winkelopeningen, pakkende aanbiedingen en kortingsacties, vacatures en goede doelen werving.

Waarom een Walking Billboard inzetten?

Promotie met een Walking Billboard is een zeer effectieve en krachtige manier om jouw bedrijf, evenement of organisatie in de spotlight te zetten. Dit opvallend reclameobject zorgt voor een groot bereik en zichtbaarheid op straat. Onze enthousiaste medewerkers dragen daar zeker aan bij! Het flexibele en dynamische karakter van het Walking Billboard zorgt voor de dynamiek die jouw campagne nodig heeft. Daarmee is het Walking Billboard vele malen effectiever dan een vast reclamebord. 

Heb je een vergunning nodig voor het Walking Billboard? 

Vergunningen worden afgegeven door de gemeente. Diverse steden hebben een divers beleid. Over het algemeen is er geen benodigd. Bij twijfel neem even contact met ons op.

Wat is de levertijd van het spandoek?

De levertijd van het spandoek bedrukking is 5-7 werkdagen binnen Nederland. 

Wat is de maat en drukwijze van het spandoek?

Het spandoek heeft een formaat van 120 cm x 50 cm, wordt enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt op hoge kwaliteit PVC materiaal. Spandoek is tevens duurzaam en herbruikbaar voor volgend campagne.

Doen jullie bestellingen op maat?

Jazeker, daar ligt zelfs ons specialisme. We kijken er altijd naar uit om samen met de klant te bespreken hoe wij de campagne nog beter kunnen maken. Daar komt vaak een stukje maatwerk bij kijken. Offerte op maat? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

 

Hoe is de prijs opgebouwd offerte op maat?

In principe zijn er twee prijs elementen in elke order. De vaste kosten zijn de werktijd van de medewerker, het gebruik van het walking billboard systeem en de verzendkosten. Het drukwerk en grafisch design, en er zijn ook variabele kosten als reiskosten en reistijd.

Medewerker inhuren? (vanaf 5 uur per dag)

Aan het begin van de promotie dag worden onze medewerkers geïnformeerd over je product/dienst, zodat ze precies weten waar ze voor staan en wat ze vertegenwoordigen. Op deze manier kunnen ze ook als aanspreekpunt dienen voor wie vragen heeft of nadere informatie wenst. Daarnaast kunnen ze tijdens het dragen van het Walking Billboard ook flyers uitdelen.

Fotoreportage van campagnedag?

Wij delen aantal foto’s van de campagne dag ter referentie. Om privacy te waarborgen van medewerker, kan het gezicht geblurd (vervaagd) zijn. 

Flyers effectief verspreiden?

Onze medewerkers verspreiden jouw flyers doelgericht en met een glimlach. Deze extra service is binnen ons aanbod opgenomen, en daar betaal je niets extra’s voor.

Jullie verspreiden ook flyers, drukken jullie ze ook?

Wij kunnen ook jouw flyers drukken en het grafisch ontwerp verzorgen.

Bieden jullie ontwerpservice aan?

Ons ontwerp team zorgt voor een uitermate hoogwaardige opmaak die in samenspraak met de klant verfijnd wordt. Wij kijken uit naar jouw ontwerp of idee.

Kan ik een Walking Billboard systeem huren?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om een lichtgewicht Walking Billboard systeem te huren waar je helemaal zelf mee aan de slag kunt. Neem contact met ons op voor tarieven en huurvoorwaarden. 

Kan ik bestelde artikelen bij jullie op locatie ophalen?

Nee, WalkingBillboard.nl beschikt alleen over een kantoor gevestigd in Amsterdam. Afhalen op locatie is helaas niet mogelijk. 

Facturatie betalingstermijn?

Facturen dienen binnen 7 werkdagen na overeenkomst te worden overgemaakt naar de rekeningnummer van het factuur. 

Bestelling annuleren?

Daar wij maatwerk leveren is het niet altijd mogelijk om te annuleren. Onze stelregel is dat als drukwerk besteld is, en de medewerkers geboekt zijn, annuleren van de bestelling niet meer mogelijk is. 

Zijn jullie prijzen inclusief of exclusief btw?

Al onze prijzen op de website zijn exclusief 21% BTW.

Bieden jullie ook LED Walking Billboard model aan?

Nee, wij hebben deze model ook gehad en zijn daar van afgestapt met de volgende redenen;

  • De LED Walking Billboard weegt meer dan 10kg, dat is niet fijn voor de medewerker om uren lang mee te lopen. 
  • De LED Walking Billboard is niet bestand tegen regen, waardoor kans is op kortsluiting en drukwerk nat wordt tijdens campagne.
  • Het drukwerk van de LED Walking Billboard voor en achter posters zijn relatief duur in aanschaf om te printen en niet herbruikbaar. 

Welke reclame-uitingen zijn niet toegestaan?

Het staat ons als reclamebedrijf vrij om bepaalde reclame-uitingen te weigeren als deze niet stroken met onze bedrijfsvoering. Opdrachten die beledigend kunnen zijn, geweld promoten, en de algemene orde zouden verstoren nemen wij niet aan. Bij twijfel, even contact met ons opnemen.

Heb je nog andere vragen?

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Translate this page: