MAAND JUNI 25% KORTING!
COUPONCODE: 25PROCENT
(Kopieer en activeer couponcode tijdens bestellen.)
Alle prijzen op website vermeld, zijn inclusief 21% btw.


Walking Billboard promotie.

Breng je reclame direct bij de doelgroep, met onze Walking Billboard promotor. Walking Billboards zijn geschikt voor cultuurverspreiding en commerciële doeleinden. Een promotor is dynamisch inzetbaar, zo kan hij flyers of samples uitdelen en communiceren met potentiële klanten. 

 

Walking Billboard huren? 

Walking Billboard huur je met een promotor al vanaf €35,- per uur, vanaf 2uur in elke stad in Nederland. In Amsterdam en Utrecht mag je niet zonder een vergunning flyeren op straat, alle andere steden zijn we bevoegd!

Wat zijn de verzendkosten?

WalkingBillboard.nl is gevestigd in Nijmegen, hier heb je geen verzendkosten. We hanteren een laag verzend tarief van €15, - per Walking Billboard promotor buiten Nijmegen. 

 

Eigen flyers of samples verspreiden?
De promotor verspreid jouw flyers of samples gratis mee op promotie dag. De banner samen met verspreiden heeft een ruim bereikbaarheid van paar duizend potentiële klanten. Neem contact op voor instructies.

Levertijd Walking Billboard promotor?

Levertijd banner design klaar of voorraad 2-3 werkdagen.
Levertijd banner drukken / flyers aanleveren 5 werkdagen.  

Professioneel design service. 

We bieden professioneel design of redesign banner door onze ervaren designer. Zie fotos voorbeelden.

Walking Billboard banner 120 cm x 50 cm. 

Banner wordt professioneel gedrukt op zwaar kwaliteit 510 gram PVC materiaal en is herbruikbaar. Je kunt kiezen normaal doek of winddoorlatend.

Kies banner bewaren optie bij bestellen en gebruik hem voor volgend bestelling met 10% korting. Neem contact op voor 10% korting couponcode. 

Foto reportage.

Foto reportage promo dag als referentie en sociaal media geheel gratis.

 

JBL CLIP 3 speaker als achtergrond muziek?
Ben je een bend, evenement, museum of theater. Dan bieden we je een optie tijdens promo dag jouw eigen afspeellijst als muziek achtergrond bij te bestellen. Over algemeen kunnen bijna alle muziek genres, voor de zekerheid bespreek van te voren of het gepast is. Meer info over de JBL CLIP 3 speaker YouTube link

 

Walking Billboard reclame voor wie?

Ieder merk of bedrijf die reclame boodschap bij de doelgroep wilt brengen en omzet wilt zien verhogen. Van een evenement organisatie tot een restaurant met een actie. 

 

Waar een Walking Billboard promotie? 
Een drukke winkelstraat of een evenement is meest gebruikelijk. Heb je een speciale wens, bestelling op maat. Dat kan zeker, neem contact met ons op via contact formulier

Niet toegestaan?
Het is niet toegestaan, om ongewenst discriminerende boodschap of verboden door wetgeving te reclameren. Neem in geval van twijfel, altijd even contact met ons op. 

Op het internet worden led Walking Billboards aangeboden, wij hebben deze modellen ook gehad en zijn ervan afgestapt om de volgende redenen. De billboards wegen bijna 11kg, zijn erg zwaar voor de promotor. De billboards zijn niet spat waterdicht, er is kans op kortsluiting. De 2 posters zijn duur in aanschaf en worden ook nat tijdens promotie. Led lampen zijn te sterk, waardoor reclame tekst zijkant niet zichtbaar is.. zie voorbeeld link

Onze Walking Billboard model is duurzaam ergonomisch gebouwd voor de promotor en weegt maar 2kg incl. waterbestendig banner. 


Alle prijzen op website vermeld, zijn inclusief 21% btw.

Werktekening banner downloaden?

Werktekening banner 120 cm X 50 cm
PDF – 768.4 KB 13 downloads