Met een Walking Billboard adverteren

Een Walking Billboard is een zeer effectieve manier om te adverteren, een opvallend reclame object dat zich beweegt in het straatbeeld. Het bereik van een Walking Billboard is ongekend, en zeker uniek te noemen. Het mobiele karakter van het Walking Billboard zorgt voor de dynamiek die je campagne nodig heeft.

 

Walking Billboards zijn ideaal voor winkelopeningen, evenementen, pakkende aanbiedingen en kortingsacties, beurzen en festivals.

 

Wat krijg ik bij een boeking? 

  • 5 uur campagne met medewerker inclusief spandoek 120x 50 cm dubbelzijdig of enkelzijdig bedrukt!
  • Flyers verspreiden? Onze medewerkers verspreiden jouw flyers gratis mee op campagnedag!
  • Tijdens campagnedag worden er aantal foto's gemaakt ter referentie.

 

LET OP!

Spandoek dubbelzijdig bedrukt is niet winddoorlatend en niet geschikt bij zware windkracht op open plaatsen zoals pleinen en stations, winkelstraten vormen over algemeen geen probleem. Bij het samenstellen van campagne, kies optie enkelzijdig bedrukt MESH spandoek (winddoorlatend) of alternatieve Sandwichbord B1 model, die is bestand tegen zware windkracht op open plaatsen. 

 

Wat zijn de verzendkosten en levertijd?

We hanteren geen verzendkosten, de reiskosten medewerker zijn in prijs inbegrepen, landelijke dekking! We kunnen een bestelling tot 20 medewerkers garanderen met een levertijd van 7-15 werkdagen!

 

Hoeveel mensen bereik ik?                     

  • Winkelstraten, stations, pleinen, markten = 10.000 - 25.000
  • Festivals, evenementen, beurzen = 10.000 - 30.000
  • Flyers uitdelen per medewerker = 500 - 2000  


Bestelling op maat?

Neem contact met ons op via het contactformulier.

 

Bestelwijze

Bestellen is makkelijk en veilig in 3 stappen. Klik op de meer informatie knop op deze pagina, stel je de campagne stapsgewijs samen met opties, aantal uren en medewerkers, stad campagne, flyers verspreiden, etc. Het samengestelde product voeg je toe in de winkelwagen waarna je verder gaat met betalen in drie stappen.

 

Stap 1

  • Account aanmaken of inloggen met account.

Stap 2

  • Betaalmethode kiezen (factuur ontvang je per mail)

Stap 3

  • Bestelling bevestigen, eventueel het design doorgeven.


Belangrijk
 

Zodra de betaling is ontvangen, gaan wij aan de slag met jouw campagne. Niet eerder, houd hier rekening mee. (De levertijd is dus ook afhankelijk van de betaling.)

 

Maatregel omtrent COVID-19 (coronavirus)

Om verspreiding van het corona virus zoveel mogelijk tegen te gaan, zullen onze medewerkers flyers verspreiden met een handschoen aan en een gestrekt arm met aangeven van flyer tijdens campagne, om zo de 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren op advies regel van RIVM: Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu.

 

Heb je vragen? Kijk dan gerust bij Veelgestelde Vragen, of neem vandaag nog contact met ons op?

 

Al onze prijzen op de website zijn exclusieve 21% BTW.