Belangrijk info.

Bestel je de eerste keer? Neem dan eerst contact met ons op, om je reclame boodschap in het kort te bespreken. 

 

Walking Billboard huren in elke stad in Nederland.

Breng je reclame direct bij de doelgroep, met onze Walking Billboard medewerker. Walking Billboard reclame heeft een groot bereik, voor een budget prijs. Vergeleken met een duur reclamebord, is een Walking Billboard medewerker mobiel en dynamisch inzetbaar, drukke winkelstraat, evenement en bestelling op maat. Flyers verspreiden? De medewerker verspreid jouw flyers of samples gratis mee op promotie dag!

 

Geen vergunning nodig?
WalkingBillboard.nl dienstverlening is landelijk actief en bevoegd om in elke stad te reclameren met een Walking Billboard. In Amsterdam en Utrecht mag je niet zonder een vergunning flyeren op straat. 

 

Medewerker compleet pakket houd in;

  1. Vanaf 3 uur promotie met een medewerker in elke stad in Nederland naar keuze inclusief verzendkosten. Vanaf 3 uur tot 8 uur mogelijk.
  2. Geen verzendkosten, je kan een medewerker boeken in elke stad in Nederland naar keuze.
  3. Banner achterzijde Walking Billboard 120 cm x 50 cm wordt professioneel gedrukt op zwaar kwaliteit 510 gram PVC materiaal.
  4. Flyers verspreiden? De medewerker verspreid jouw flyers of samples gratis mee op promotie dag!
  5. Professioneel design of re-design van de banner door onze ervaren designer.
  6. Foto reportage promotie dag als referentie, ook te gebruiken voor sociaal media. 
  7. De levertijd is 2-10 werkdagen indien op voorraad. 

 

Alle prijzen op website vermeld, zijn inclusief 21% btw.

 

 

Veelgestelde vragen?

 

Wat is een Walking Billboard?

Walking Billboard is een modern versie van een lopend sandwich reclamebord, dat vooral in de jaren 90 werd ingezet. Ons model Walking Billboard is modern, duurzaam ergonomisch gebouwd voor de medewerker en weegt slechts 2kg incl. waterbestendig herbruikbaar banner. Walking Billboard heeft aan beide kanten een opbergvak en groot opbergvak met rits voor promotie materiaal.

 

Kan ik eigen flyers of samples laten verspreiden door de medewerker?
De medewerker verspreid jouw flyers of samples gratis mee op de promotie dag. De banner in combinatie met het verspreiden van flyers en samples heeft een ruim bereikbaarheid van wel duizenden potentiële klanten. Neem contact op voor instructies.


Geen vergunning nodig?

WalkingBillboard.nl dienstverlening is landelijk actief en bevoegd om in elke stad te reclameren met een Walking Billboard. In Amsterdam en Utrecht mag je niet zonder een vergunning flyeren op straat. 

 

Wie kunnen er gebruik maken van Walking Billboard reclame?

Ieder merk dat of bedrijf die wilt reclameren op straat. Bijvoorbeeld cultuurverspreiders zoals musea, theaters en evenementen die iets willen aankondigen, of lokale horeca en winkels met een actie.

 

Bieden jullie een ontwerpservice?

We bieden professioneel design of re-design van de banner door onze ervaren designer.

 

Hoe werkt een bestelling op maat?
Wil je reclameren op een evenement, beurs of een ander locatie op maat? Neem dan contact op voor een offerte op maat. 

 

Waar kan een Walking Billboard medewerker worden  ingezet? 
In een drukke winkelstraat of op een evenement is meest gebruikelijk. Heb je een speciale wens, dan is een bestelling op maat zeker mogelijk. Neem contact met ons op via het contact formulier

 

Wat is het bestel proces van een Walking Billboard medewerker compleet pakket?

Je besteld makkelijk en veilig via de website tot maximaal 5 Walking Billboard medewerkers per bestelling. Bij het bestellen kies je optie zoals flyers verspreiden, welke stad en extra info. Heb je nog geen banner, dan dien je design aan te leveren via het contact formulier. Wij gaan aan de slag voor jouw en bestellen de banner bij de leverancier. We bespreken een beschikbaar datum af en leveren onze ervaren medewerkers af in geboekte stad. Na de promotie, overhandigen we foto reportage promo dag ter referentie of voor sociaal media geheel gratis. 

 

Welke zaken zijn niet toegestaan?

Het is niet toegestaan om misleidend, discriminerend of door wetgeving verboden boodschap te reclameren. Neem in geval van twijfel altijd even contact met ons op.