Over ons

 

WalkingBillboard.nl werd opgericht in 2018, waar we tijdens dat jaar ons plan vorm hebben gegeven en onze eerste campagnes hebben voorbereid om onze diensten onder de aandacht te brengen en te verfijnen. 2019 is het jaar waar we onze eerste campagnes voor klanten hebben uitgerold.

 

Het WalkingBillboard.nl team heeft jarenlange ervaring met promotionele activiteiten voor musea, winkelcentra, theaters, en kleine en grote lokale landelijke evenementen. In ons voortraject hebben wij de wensen van onze klanten leren kennen, en geleerd wat werkt en niet werkt.

 

Walking Billboard is een idee dat wij in Amerika hebben opgedaan, en hebben vertaald naar Nederlandse maatstaven. Een zeer effectieve manier om te adverteren. Vernieuwend, doeltreffend en to-the-point advertising.

 

Dit geeft ons nu de mogelijkheid om landelijke campagnes uit te zetten en heel doelgericht voor onze klanten te adverteren.

 

Hoe Het Werkt 

Wij creëren samen met de klant de campagne, ontwerpen en printen het ‘walking billboard’ op kwaliteitsmateriaal, en verhuren mankracht om ook uw campagne in de markt te zetten. Verder kunnen onze medewerkers tijdens de sessie flyers uitdelen, aanspreekpunt zijn, en gestoken worden in campagnekleding.

 

WalkingBillboard.nl is laagdrempelig, kosteneffectief, en levert direct rendement op.