Walking Billboards zijn vergunning vrij en ideaal voor winkelopeningen, evenementen, beurzen en festivals, vacatures en goede doelen werving!

Over ons

 

WalkingBillboard.nl is uniek reclameconcept om jouw bedrijf, organisatie of merk op de kaart te zetten webshop gevestigd in Amsterdam Sloterdijk industrieterrein. Walking Billboard is een idee dat wij in Amerika hebben opgedaan, en vertaald naar Nederlandse maatstaven. Een zeer effectieve manier om te adverteren. Vernieuwend, doeltreffend en to-the-point advertising.

 

Onze lopende reclameborden zijn dynamisch inzetbaar; er is interactie met het winkelend publiek en je hebt de mogelijkheid tot het uitdelen van flyers of het beantwoorden van vragen.

 

Voor het inzetten van een Walking Billboard is geen vergunning vereist en met een budget starttarief is het ook nog eens een kosteneffectieve oplossing om veel bereik te genereren.

 

Heb je vragen of wil je meer weten over de vele voordelen van Walking Billboards? Bekijk onze Veelgestelde Vragen of neem contact met ons op.