Veelgestelde vragen?

Waarom een Walking Billboard gebruiken? 

Een Walking Billboard is een zeer effectieve manier om te adverteren, een opvallend reclame object dat zich beweegt in het straatbeeld. Het bereik van een Walking Billboard is ongekend, en zeker uniek te noemen. Het mobiele karakter van het Walking Billboard zorgt voor de dynamiek die uw campagne nodig heeft. Walking Billboards zijn ideaal voor winkelopeningen, evenementen, pakkende aanbiedingen en kortingsacties, beurzen en festivals.

 

Hoe het werkt?

Wij creëren samen met de klant de campagne, ontwerpen en printen het ‘walking billboard’ op kwaliteitsmateriaal, en verhuren mankracht om ook uw campagne in de markt te zetten. Verder kunnen onze medewerkers tijdens de sessie flyers uitdelen, aanspreekpunt zijn, en gestoken worden in campagne kleding.

 

Niet helemaal overtuigd?

Wilt u eerst Walking Billboard bewezen concept uitproberen? Dat kan zeker, huur een Walking Billboard met een promotiemedewerker voor 1 uur eenmalig. Geen verzendkosten, landelijk dekking! Flyers verspreiden? Onze medewerker verspreid jouw flyers gratis mee op de campagne dag!

 

Flyers effectief verspreiden?

Onze medewerkers verspreiden uw flyers doelgericht en met een glimlach. Deze extra service is binnen ons aanbod opgenomen, en daar betaald u niets extra’s voor.

 

Walking Billboard geen vergunning nodig?

Er is landelijk geen vergunning nodig voor het walking Billboard. Wel zijn er bij een aantal steden regels omtrent het flyeren. Bel ons voor meer informatie.

 

Wat zijn de verzendkosten en levertijd? 

Geen verzendkosten, landelijk dekking. Levertijd is 2-10 werkdagen, indien het materiaal en medewerker beschikbaar is.

 

Waar kan een Walking Billboard worden ingezet? 
In een drukke winkelstraat, beurs, evenement is het meest gebruikelijk. Heeft u een speciale wens, dan is een bestelling op maat zeker mogelijk. Neem contact met ons op via het contact formulier. 

 

Bieden jullie ontwerp service aan?

Geen ontwerp? Ons professionele design team staat ter beschikking. Ons ontwerp team zorgt voor een uitermate hoogwaardige opmaak die in samenspraak met de klant verfijnd wordt. Wij kijken uit naar jouw ontwerp of idee.

 

Wat is het maat, materiaal en drukwijze van het spandoek? 

Spandoek heeft een maat van 120 cm x 50 cm en wordt strak opgespannen op x-frame van draagbaar systeem. Spandoek wordt professioneel gedrukt op 510 gram waterbestendig brandwerend pvc materiaal en is herbruikbaar voor het volgend bestelling. Design aan beide kanten van spandoek bedrukken is mogelijk, kies optie spandoek dubbelzijdig bedrukken. Aanleverspecificaties voor spandoek > link.

 

Wat is het bestelproces?

U besteld makkelijk en veilig via de website met iDeal of op factuur tot 5 promotiemedewerkers per campagne. Bij het bestellen kiest u stapsgewijs opties zoals flyers verspreiden, welke stad, kleding logo , extra info enz. Design spandoek dien je te uploaden via contactformulier met ordernummer, mailen mag natuurlijk ook. Wij gaan aan de slag voor u en bestellen het drukwerk bij onze leverancier. We bevestigen de afgesproken datum en leveren onze ervaren medewerkers af naar campagne stad. Na de promotie overhandigen we een fotoreportage ter referentie. 

 

Welke zaken zijn niet toegestaan?

Het is niet toegestaan om misleidende, discriminerende of een door wetgeving verboden boodschap te reclameren. Neem in geval van twijfel altijd even contact met ons op. 

  

Heb je vragen? Neem vandaag nog contact met ons op?

  

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.