Veelgestelde vragen?

Wie kunnen er gebruik maken van Walking Billboard reclame?

Ieder merk dat of bedrijf die wilt reclameren op straat. Bijvoorbeeld cultuurverspreiders zoals musea, theaters en evenementen die iets willen aankondigen, of lokale horeca en winkels met een actie.


Is er een vergunning nodig om te reclameren met een Walking Billboard?

Een vergunning om te reclameren met een Walking Billboard is niet nodig in Nederland. In Amsterdam en Utrecht mag je niet zonder een vergunning flyeren op straat. 

 

Hoeveel kost het huren van een Walking Billboard met een promotor en wat is de levertijd?

Walking Billboard met een promotor kost €25,- per uur, met een minimum van drie uur, is landelijk inzetbaar. De levertijd is 1 tot 5 werkdagen indien op voorraad. 

 

Wat zijn de verzendkosten?

WalkingBillboard.nl is gevestigd in Nijmegen. Voor gebruik van Walking Billboard in Nijmegen worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Buiten Nijmegen hanteren we een laag verzendtarief van €15, - per Walking Billboard promotor. 

 

Hoe werkt het laten bedrukken van een Walking Billboard banner?  

De banner met uw reclame is herbruikbaar en heeft een maat van 120cm x 50cm en wordt professioneel gedrukt op zwaar kwaliteit 510 gram PVC materiaal. Je kunt kiezen normaal doek of winddoorlatend. Levertijd 2-5 werkdagen.

 

Bieden jullie een ontwerpservice?

We bieden professioneel design of re-design van de banner door onze ervaren designer.

 

Hoe werkt een bestelling op maat?
Wil je reclameren op een evenement of beurs neem dan contact met ons op. Kleding op maat, zoals een shirt of pet met je logo, kun je als optie meebestellen. 

 

Waar kan een Walking Billboard promotie ingezet worden? 
In een drukke winkelstraat of op een evenement is meest gebruikelijk. Heb je een speciale wens, dan is een bestelling op maat zeker mogelijk. Neem contact met ons op via het contactformulier

 

 

Kan ik eigen flyers of samples laten verspreiden door de promotor?
De promotor verspreidt jouw flyers of samples gratis mee op de promotiedag. De banner in combinatie met het verspreiden van flyers en samples heeft een ruimbereikbaarheid van wel duizenden potentiële klanten. Neem contact op voor instructies.

 

Welke zaken zijn niet toegestaan?

Het is niet toegestaan om ongewenste of discriminerende of door wetgeving verboden boodschappen te reclameren. Neem in geval van twijfel altijd even contact met ons op. 

 

Waarom bieden jullie geen led Walking Billboards aan?

Op het internet worden led Walking Billboards aangeboden, wij hebben deze modellen ook gehad en zijn ervan afgestapt om de volgende redenen. De billboards wegen bijna 11kg, zijn erg zwaar voor de promotor. De billboards zijn niet spat waterdicht, er is kans op kortsluiting. De 2 posters zijn duur in aanschaf en worden ook nat tijdens promotie. Led lampen zijn te sterk, waardoor reclame tekst zijkant niet zichtbaar is.. zie voorbeeld link


Alle prijzen op website vermeld, zijn inclusief 21% btw.