Veelgestelde vragen?

Wat is een Walking Billboard?

Een Walking Billboard is een uniek reclameobject dat zich uitstekend leent om ingezet te worden bij evenementen, drukke winkelstraten en andere activiteiten. Een Walking Billboard begeeft zich tussen de mensen met een hele specifieke reclameboodschap. Het systeem bestaat uit een dubbelzijdig bedrukt canvas, een lichtgewicht bevestigingssysteem, een draagharnas en een medewerker.

 

Waarom een Walking Billboard inzetten?

Een Walking Billboard is een dynamische reclame-uiting die zich in het straatbeeld kan verplaatsen en interactief met potentiële klanten contact kan maken. Daarmee is het Walking Billboard vele malen effectiever dan een vast reclamebord.

 

Kan ik een Walking Billboard huren zonder medewerker?

Nee, momenteel is het niet mogelijk om een Walking Billboard zonder medewerker van ons te huren. Al onze medewerkers zijn getraind in het dragen van het Walking Billboard, maar vooral ook om interactie te zoeken met jouw publiek en potentiële klanten.

 

Waarvoor wordt een Walking Billboard ingezet?

Een Walking Billboard wordt vooral ingezet op plekken waar veel mensen samenkomen, om zo de gerichtheid van de reclameboodschap of reclameactie zo effectief mogelijk te maken. Denk dan aan winkelstraten, koopavonden, koopzondagen, evenementen en beurzen, bedrijfsopeningen, en scholengemeenschappen.

 

Wat is de bestelwijze?

Het bestellen van een Walking Billboard is eenvoudig en veilig. Maak de keuze in de product pagina. Als je nog geen account hebt, maak een account aan. Kies een betaalmethode en bevestig de bestelling. Daarna kun je jouw eigen ontwerp doorgeven, of het door onze graphic design afdeling laten ontwerpen.

 

Wat is de betaalwijze?

Je kunt bij ons betalen met iDEAL of PayPal. Of je kunt de opdracht op rekening bestellen en dan zenden we de factuur per email, zodat je per bank kunt betalen. Tevens kun je voor maatwerk een offerte aanvragen.

 

Hoe snel leveren jullie?

Bij een nieuwe bestelling is de levertijd 5-10 werkdagen. Bij het hergebruik van spandoek kunnen we binnen 1-5 werkdagen leveren.

 

Jullie verspreiden ook flyers, drukken jullie ze ook?

Wij kunnen ook jouw flyers drukken en het grafisch ontwerp verzorgen. Neem contact met ons op. 

 

Waarom wordt het spandoek dubbelzijdig gedrukt?

Wij bedrukken beide zijdes van de canvas om jouw campagne nog beter te laten opvallen, en zodat deze van alle kanten zichtbaar is.

 

Doen jullie bestellingen op maat?

Jazeker, daar ligt zelfs ons specialisme. We kijken er altijd naar uit om samen met de klant te bespreken hoe wij de campagne nog beter kunnen maken. Daar komt vaak een stukje maatwerk bij kijken.

 

Kan ik meer dan 1 medewerker bestellen?

Het kan heel erg effectief zijn om meerdere mensen in verschillende delen van de stad of het centrum te laten lopen, zeker bij grote evenementen. Bij zulke orders moet je rekening houden met levertijden van tussen de 10-15 werkdagen.

 

Mag ik Walking Billboards in meerdere steden op dezelfde dag bestellen?

Je kunt voor meerdere steden tegelijk Walking Billboards bestellen. Wij staan jou graag bij om jouw landelijke plannen en reclamecampagnes te bespreken.

 

Hoe is de prijs opgebouwd?

In principe zijn er twee prijs elementen in elke order. De vaste kosten zijn het Walking Billboard huren, de werktijd van de medewerker, de opmaak en grafisch design en de verzendkosten. Er zijn ook variabele kosten als reiskosten en reistijd.

 

Zijn jullie prijzen inclusief of exclusief btw?

Al onze prijzen op de website zijn exclusive 21% BTW.

 

Bestelling annuleren?

Daar wij maatwerk leveren is het niet altijd mogelijk om te annuleren. Onze stelregel is dat als drukwerk besteld is, en de medewerkers geboekt zijn, annuleren van de bestelling niet meer mogelijk is. In dien de bestelling tijdig wordt geannuleerd - lees voordat drukwerk of medewerkers geboekt zijn - dan wordt het bedrag geheel of gedeeltelijk binnen 7 werkdagen retour gestort.

 

Heb ik een vergunning nodig voor het Walking Billboard en flyeren op straat?
Vergunningen worden afgegeven door de gemeente. Diverse steden hebben een divers beleid. Over het algemeen is er geen benodigd. Bij twijfel neem even contact met ons op.


Bieden jullie ontwerpservice aan?
Graag helpen wij ook jouw campagne een succes te zijn, en kunnen we assisteren om jouw idee en ontwerp te fine-tunen zodat ook jouw Walking Billboard campagne een succes wordt.


Wat is de maat, het materiaal en de drukwijze van het spandoek?

De standaardmaat van een Walking Billboard is 120 cm x 50 cm. Het gebruikte materiaal is een 610 gram zware kwaliteit PVC waterbestendig materiaal. De spandoek wordt dubbelzijdig digitaal bedrukt in een hoge resolutie, twee verschillende design is optioneel en kan tijdens campagne worden omgewisseld. Spandoek is herbruikbaar en kan gratis worden ingezet voor volgend campagne. 

 

Is het mogelijk om medewerkers in campagne kleding te steken?
Ja, op de product pagina kun je tijdens het samenstellen van de campagne aangeven of je een petten, t-shirts, of jassen wilt toevoegen aan de campagne. Al deze attributen kunnen bedrukt worden met een logo of tekst. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.  

 

Welke reclame-uitingen zijn niet toegestaan?

Het staat ons als reclamebedrijf vrij om bepaalde reclame uitingen te weigeren als deze niet stroken met onze bedrijfsvoering. Opdrachten die beledigend kunnen zijn, geweld promoten, en de algemene orde zouden verstoren nemen wij niet aan. Bij twijfel, even contact met ons opnemen.

 

werktekening spandoek 120 cm x 50 cm
PDF – 1.4 MB 9 downloads