Veelgestelde vragen?

Waarom een Walking Billboard gebruiken? 

Een Walking Billboard is een zeer effectieve manier om te adverteren, een opvallend reclame object dat zich beweegt in het straatbeeld. Het bereik van een Walking Billboard is ongekend, en zeker uniek te noemen. Het mobiele karakter van het Walking Billboard zorgt voor de dynamiek die uw campagne nodig heeft. Walking Billboards zijn ideaal voor winkelopeningen, evenementen, pakkende aanbiedingen en kortingsacties, beurzen en festivals.

 

Hoe het werkt?

Wij creëren samen met de klant de campagne, ontwerpen en printen het ‘walking billboard’ op kwaliteitsmateriaal, en verhuren mankracht om ook uw campagne in de markt te zetten. Verder kunnen onze medewerkers tijdens de sessie flyers uitdelen, aanspreekpunt zijn, en gestoken worden in campagne kleding.

 

Flyers effectief verspreiden?

Onze medewerkers verspreiden jouw flyers doelgericht en met een glimlach. Deze extra service is binnen ons aanbod opgenomen, en daar betaald je niets extra’s voor. 

 

Heb ik een vergunning nodig voor het Walking Billboard en flyeren op straat?

WalkingBillboard.nl heeft goede contacten met de gemeentes en is de op de hoogte van de reglementen omtrent vergunningen Walking Billboards en flyeren op straat. Je geen vergunning nodig voor het Walking Billboard en flyeren op straat, landelijke dekking! In Amsterdam is het verboden om flyeren op straat, wel kan een Walking Billboard worden ingezet.

 

Wat zijn de verzendkosten en levertijd?

Geen verzendkosten, levering in heel Nederland! Levertijd is 2-10 werkdagen, indien het materiaal en de medewerker beschikbaar is.

 

Waar kan een Walking Billboard worden ingezet?
In drukke winkelstraten, stations, beurzen en evenementen heb je een grote aanloop van mensen. Heb je een speciale wens, dan is een bestelling op maat zeker mogelijk. Neem contact met ons op via het contactformulier.

 

Bieden jullie ontwerp service aan?

Geen ontwerp? Ons professionele design team staat ter beschikking. Ons ontwerp team zorgt voor een uitermate hoogwaardige opmaak die in samenspraak met de klant verfijnd wordt. Wij kijken uit naar jouw ontwerp of idee. 

 

Wat is de maat, het materiaal en de drukwijze van het spandoek?

Spandoek heeft een maat van 120 cm x 50 cm, wordt dubbelzijdig geprint op zwaar kwaliteit waterbestendig PVC materiaal, design is van voorkant, zijkant en achterkant zichtbaar! Spandoek is herbruikbaar en kan gratis bewaard worden voor sneller volgend campagne.

  • Aanleverspecificaties voor spandoek > link..

 

Wat is het bestelwijze?

Bestellen is makkelijk en veilig in 3 stappen. In meer informatie product pagina stel je de campagne stapsgewijs samen met opties, zoals aantal medewerkers, attributen, locatie etcetera. Het samengestelde product voeg je toe in de winkelwagen waarna je verder gaat met stap 1, 2 en 3.

 

Stap 1

  • Account aanmaken of inloggen met account.

Stap 2

  • Betaalmethode kiezen, zoals iDEAL, PayPal of factuur. (factuur ontvang je per mail)

Stap 3

  • Bestelling bevestigen, eventueel het design doorgeven.

 

Belangrijk 

Zodra de betaling is ontvangen via de factuur, gaan wij aan de slag met jouw campagne. Niet eerder, houd hier rekening mee. De levertijd kan hierdoor later zijn dan gepland.

 

Betaalmethoden

Betaal makkelijk en veilig via de volgende betaalmethodes: iDEAL, Creditcard, BanContact, PayPal, Sofort Banking, Giropay, ING Home'Pay, Factuur.

 

Bestelling annuleren?

Wij hebben een op maat gemaakt product dienstverlening. We kunnen een bestelling niet annuleren wanneer het drukwerk al besteld is bij de leverancier en werknemers gereserveerd zijn bij het uitzendbureau. Indien op tijd geannuleerd, dan wordt het bedrag binnen 7 werkdagen teruggestort.

 

Welke zaken zijn niet toegestaan?

Het is niet toegestaan om misleidende, discriminerende of een door wetgeving verboden boodschap te reclameren. Neem in geval van twijfel altijd even contact met ons op. 

  

Heb je vragen? Neem vandaag nog contact met ons op?

  

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.