Veelgestelde vragen?

Maatregel omtrent COVID-19 (coronavirus)

Om verspreiding van het corona virus zoveel mogelijk tegen te gaan, zullen onze medewerkers flyers verspreiden met een handschoen aan en een gestrekt arm met aangeven van flyer tijdens campagne, om zo de 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren op advies regel van RIVM: Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu.

 

Wat is een walking billboard?

Een Walking Billboard is een uniek reclameobject dat zich uitstekend leent om ingezet te worden bij evenementen, drukke winkelstraten en andere activiteiten. Een Walking Billboard begeeft zich tussen de mensen met een hele specifieke reclameboodschap. Het systeem bestaat uit een bedrukt kwaliteit spandoek, een lichtgewicht bevestigingssysteem, een draagharnas en een medewerker.

 

Waarom een Walking Billboard inzetten?

Een Walking Billboard is een dynamische reclame-uiting die zich in het straatbeeld kan verplaatsen en interactief met potentiële klanten contact kan maken. Daarmee is het Walking Billboard vele malen effectiever dan een vast reclamebord.

 

Waarvoor wordt een Walking Billboard ingezet?
Een Walking Billboard wordt vooral ingezet op plekken waar veel mensen samenkomen, om zo de gerichtheid van de reclameboodschap of reclameactie zo effectief mogelijk te maken. Denk dan aan winkelstraten, koopavonden, koopzondagen, evenementen en beurzen, bedrijfsopeningen, scholengemeenschappen, parken, stranden, en langs de weg! 

 

Wat zijn de leveringskosten medewerker en levertijd?

De leveringskosten medewerker zijn in prijs inbegrepen door heel Nederland, met een snel levertijd van 7-10 werkdagen! Bij hergebruik spandoek hanteren we een snel levertijd van 1-5 werkdagen.

 

Wat is het maat, materiaal en de drukwijze van het spandoek?

Standaard maat van spandoek is 120*50 cm, design wordt dubbelzijdig bedrukt op 610 gram zware kwaliteit herbruikbaar PVC zeildoek. Dubbelzijdig bedrukking heeft een voordeel, dat design van voor, achter en zijkant zichtbaar is. De MESH spandoek wordt enkelzijdig bedrukt op 310 gram winddoorlatend herbruikbaar PVC doek en wordt ingezet bij harde windkracht. 

 

Is het spandoek enkel en dubbelzijdig bedrukt herbruikbaar, en mag ik spandoek bewaren voor ander doeleinde? 

Beide spandoeken zijn van duurzaam materiaal en gratis herbruikbaar voor volgend campagne met een snel levertijd van 1-5 werkdagen. Kies optie spandoek bewaren of hergebruiken tijdens het samenstellen van campagne in het bestelmenu. Het is niet toegestaan om spandoek te bewaren voor andere doeleinde dan promotie met Walking Billboards. 

 

Campagnedag met harde windkracht?

Standaard drukken we design op dubbelzijdig spandoek, die is niet winddoorlatend en kan niet worden ingezet bij harde windkracht op open locaties zoals pleinen, stations en stranden, winkelstraten zijn beschut en vormen over het algemeen geen probleem. Bij het samenstellen van campagne in het bestel menu, kies spandoek bedrukking enkelzijdig MESH (winddoorlatend) bij harde windkracht.

 

Bieden jullie ontwerpservice aan?

Ons ontwerp team zorgt voor een uitermate hoogwaardige opmaak die in samenspraak met de klant verfijnd wordt. Wij kijken uit naar jouw ontwerp of idee.

 

Kan ik meer dan 1 medewerker bestellen?

Het kan heel erg effectief zijn om meerdere medewerkers in verschillende delen van de stad of het centrum te laten lopen, zeker bij grote evenementen. We kunnen bestelling tot 10 medewerkers garanderen met levertijd 7-15 werkdagen, mits materiaal op voorraad is bij de leverancier. 

 

Mag ik Walking Billboards in meerdere steden op dezelfde dag bestellen?

Je kunt voor meerdere steden tegelijk Walking Billboards bestellen. Wij staan jou graag bij om jouw landelijke plannen en reclamecampagnes te bespreken. 

 

Kan ik een walking billboard huren zonder medewerker?

Nee, momenteel is het niet mogelijk om een Walking Billboard zonder medewerker van ons te huren. Al onze medewerkers zijn getraind in het dragen van het Walking Billboard, maar vooral ook om interactie te zoeken met jouw publiek en potentiële klanten.

 

Hoe is de prijs opgebouwd?

In principe zijn er twee prijs elementen in elke order. De vaste kosten voor het drukwerk, de werktijd van de medewerker, de opmaak en grafisch design en de verzendkosten. Er zijn ook variabele kosten als reiskosten en reistijd.

 

Doen jullie bestellingen op maat?

Jazeker, daar ligt zelfs ons specialisme. We kijken er altijd naar uit om samen met de klant te bespreken hoe wij de campagne nog beter kunnen maken. Daar komt vaak een stukje maatwerk bij kijken.

 

Wat is de bestelwijze?

Het bestellen van een Walking Billboard is eenvoudig en veilig. Maak de keuze in de product pagina. Als je nog geen account hebt, maak een account aan. Kies een betaalmethode en bevestig de bestelling. Daarna kun je jouw eigen ontwerp doorgeven, of het door onze graphic design afdeling laten ontwerpen.

 

Wat is de betaalwijze?

Je kunt op de website veilig en met een aankoop bescherming betalen met de volgende betaalmethodes: iDEAL, Creditcard, PayPal, Bancontact, Sofort, ING Home'Pay, of je kunt de opdracht op rekening bestellen en dan zenden we de factuur per email, zodat je per bank kunt betalen. Tevens kun je voor maatwerk een offerte aanvragen.

 

Jullie verspreiden ook flyers, drukken jullie ze ook?

Wij kunnen ook jouw flyers drukken en het grafisch ontwerp verzorgen. Neem contact met ons op. 

 

Zijn jullie prijzen inclusief of exclusief btw?

Al onze prijzen op de website zijn exclusieve 21% btw.

 

Bestelling annuleren?

Daar wij maatwerk leveren is het niet altijd mogelijk om te annuleren. Onze stelregel is dat als drukwerk besteld is, en de medewerkers geboekt zijn, annuleren van de bestelling niet meer mogelijk is. Indien de bestelling tijdig wordt geannuleerd - dus voordat drukwerk is besteld of medewerkers zijn geboekt - dan wordt het bedrag geheel of gedeeltelijk binnen 7 werkdagen retour gestort.

 

Heb ik een vergunning nodig voor het Walking Billboard en flyeren op straat?
Vergunningen worden afgegeven door de gemeente. Diverse steden hebben een divers beleid. Over het algemeen is er geen benodigd. Bij twijfel neem even contact met ons op.

 

Welke reclame-uitingen zijn niet toegestaan?

Het staat ons als reclamebedrijf vrij om bepaalde reclame uitingen te weigeren als deze niet stroken met onze bedrijfsvoering. Opdrachten die beledigend kunnen zijn, geweld promoten, en de algemene orde zouden verstoren nemen wij niet aan. Bij twijfel, even contact met ons opnemen.