Veelgestelde vragen?

Wat is een Walking Billboard? 

Walking Billboard is een lopend recalmebord door een persoon, een moderne versie van een lopend sandwich reclamebord, dat vooral in de jaren 90 werd ingezet. Ons model Walking Billboard is modern, duurzaam ergonomisch gebouwd voor de medewerker en weegt slechts 2kg incl. een waterbestendige banner van 120cm x 50cm. 

 

Waarom een walking Billboard gebruiken? 

Een bewegend reclamebord kan veel effectiever zijn dan een traditioneel reclamebord vanwege zijn mobiliteit, aanpassingsvermogen en interactie - in plaats van te wachten tot mensen uw reclame tegenkomen, laat een Walking Billboard uw merkboodschap recht naar uw doelgroep brengen! 

 

Wat is een banner en welk formaat heeft een banner met design?

Banner met jouw design wordt professioneel gedrukt op 510 gram waterbestendig pvc materiaal. Banner heeft een maat van 120 cm x 50 cm en wordt strak opgespannen op een Walking Billboard. De banner hoef je niet apart bij te bestellen, is in prijs inbegrepen!

 

Geen vergunning nodig?

WalkingBillboard.nl dienstverlening is landelijk actief en bevoegd om in elke stad te reclameren met een Walking Billboard. In Amsterdam en Utrecht mag je niet zonder een vergunning flyeren op straat. 

 

Wie kan er op een Walking Billboard adverteren?

Ieder merk dat of bedrijf die wilt reclameren op straat of bestelling op maat. Bijvoorbeeld cultuurverspreiders zoals musea, theaters en evenementen die iets willen aankondigen, of lokale horeca en winkels met een actie.

 

Wat zijn de verzendkosten en levertijd? 

Gratis verzending! Verzendkosten zijn in prijs inbegrepen, naar elke stad in Nederland! Levertijd is 5-7 werkdagen, indien het materiaal en medewerker beschikbaar is.

 

Hoeveel Walking Billboards kan ik huren? 

Maximaal 5 Walking Billboard medewerkers per campagne, vanaf 1 Walking Billboard medewerker 3 uur per campagne. Meer uur is mogelijk, 3-8 uur per medewerker. 

 

Flyers verspreiden? 

Bij ons betaal je niks extra, de medewerker verspreidt jouw flyers gratis mee op campagne dag! 

 

Bieden jullie een ontwerp service drukwerk banner?

Geen design? We bieden professioneel design of re-design van de banner door onze ervaren designer in prijs inbegrepen.

 

Hoe werkt een bestelling op maat?
Wil je reclameren op een evenement, beurs of een andere locatie op maat? Neem dan contact op voor een offerte op maat. 

 

Waar kan een Walking Billboard medewerker worden  ingezet? 
In een drukke winkelstraat, beurs, evenement is meest gebruikelijk. Heb je een speciale wens, dan is een bestelling op maat zeker mogelijk. Neem contact met ons op via het contact formulier. 

 

Wat is het bestelproces van een Walking Billboard met een medewerker?

Je bestelt makkelijk en veilig via de website tot maximaal vijf Walking Billboard medewerkers per bestelling. Bij het bestellen kies je een optie zoals ‘flyers verspreiden’, ‘welke stad’ en ‘extra info’. Heb je nog geen design? We bieden professioneel design of re-design van de banner door onze ervaren designer inbegrepen in de prijs per Walking Billboard medewerker. Heb je een eigen design, upload die dan na de bestelling via het contact formulier met ordernummer. Wij gaan aan de slag voor jou en bestellen de banner bij de leverancier. We spreken een datum af en leveren onze ervaren medewerkers af in de betreffende stad. Na de promotie overhandigen we een fotoreportage van de promo dag ter referentie of voor sociale media geheel gratis. 

 

Welke zaken zijn niet toegestaan?

Het is niet toegestaan om misleidende, discriminerende of een door wetgeving verboden boodschap te reclameren. Neem in geval van twijfel altijd even contact met ons op. 

  

Heb je nog een vraag?  

Neem dan gerust contact met ons op via info@walkingbillboard.nl 

  

Alle prijzen staan op de website vermeld, zijn inclusief 21% BTW.