Veelgestelde vragen?

Maatregel omtrent COVID-19 (coronavirus)

In verband met COVID-19 maatregelen zullen onze medewerkers mondkapje dragen tijdens campagne waar het heel druk is op advies van RIVM: Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu ter bescherming van volksgezondheid. 

 

Wat is een Walking Billboard?

Een Walking Billboard is een uniek reclameobject dat zich uitstekend leent om ingezet te worden bij evenementen, drukke winkelstraten en andere activiteiten. Een Walking Billboard begeeft zich tussen de mensen met een hele specifieke reclameboodschap. Het systeem bestaat uit een dubbelzijdig bedrukt kwaliteit herbruikbaar spandoek, een lichtgewicht bevestigingssysteem, een draagharnas en een getraind student medewerker.

 

Waarvoor wordt een Walking Billboard ingezet?
Een Walking Billboard wordt vooral ingezet op plekken waar veel mensen samenkomen, om zo de gerichtheid van de reclameboodschap of reclameactie zo effectief mogelijk te maken. Denk dan aan winkelstraten, koopavonden, koopzondagen, evenementen en beurzen, bedrijfsopeningen, scholengemeenschappen, parken en stranden! 

 

Wat zijn de leveringskosten en levertijd?

Wij hanteren geen leveringskosten voor onze medewerkers door heel Nederland, alleen naar steden die goed bereikbaar per openbaar vervoer. De levertijd is 7-10 werkdagen, bij hergebruik spandoek 1-5 werkdagen. 

 

Heb ik een vergunning nodig voor het Walking Billboard en flyeren op straat?
Wij hebben goede contacten met de gemeentes en zijn op de hoogte van regels omtrent inzetten van Walking Billboards en flyeren op straat. Je hebt geen vergunning nodig voor het Walking Billboard landelijk, flyeren mag in alle steden onder bepaalde voorwaarden, behalve in Amsterdam is het verboden om te flyeren op straat. Heb je nog vragen, neem contact met ons op.

 

Is het spandoek herbruikbaar, en mag ik spandoek bewaren voor ander doeleinde? 

Beide spandoeken zijn van duurzaam materiaal, zijn herbruikbaar voor volgend campagne met een snel levertijd van 1-5 werkdagen. Kies optie spandoek bewaren of hergebruiken tijdens het samenstellen van campagne in het bestelmenu. Het is toegestaan om spandoek te bewaren, voor volgend campagne of eigen promotie binnen in de zaak. Het is bij wet niet toegestaan om als spandoek op te hangen en als buitenreclame te gebruiken. 

 

Wat is het maat, materiaal en de drukwijze van het spandoek?

Standaard maat van spandoek is 120*50 cm, design wordt dubbelzijdig bedrukt op hoge kwaliteit gratis herbruikbaar blockout PVC zeildoek. Spandoek dubbelzijdig bedrukt heeft meer voordelen, zo is de design zichtbaar van voor, achter en zijkant en kan tijdens campagne spandoek worden omgewisseld naar ander boodschap of actie! De MESH spandoek wordt enkelzijdig bedrukt op winddoorlatend PVC zeildoek en wordt doorgaand alleen ingezet bij harde windkracht. 

 

Campagnedag met harde windkracht?

Standaard drukken we design op dubbelzijdig spandoek, die is niet winddoorlatend en kan niet worden ingezet bij harde windkracht op open locaties zoals pleinen, stations en stranden, winkelstraten zijn beschut en vormen over het algemeen geen probleem. Bij het samenstellen van campagne in het bestel menu, kies spandoek bedrukking enkelzijdig MESH (winddoorlatend) bij harde windkracht.

 

Bieden jullie ontwerpservice aan?

Ons ontwerp team zorgt voor een uitermate hoogwaardige opmaak die in samenspraak met de klant verfijnd wordt. Wij kijken uit naar jouw ontwerp of idee.

 

Kan ik meer dan 1 medewerker bestellen?

Het kan heel erg effectief zijn om meerdere medewerkers in verschillende delen van de stad of het centrum te laten lopen, zeker bij grote evenementen. We kunnen bestelling tot 10 medewerkers garanderen met levertijd 7-15 werkdagen, mits materiaal op voorraad is bij de leverancier. 

 

Mag ik Walking Billboards in meerdere steden op dezelfde dag bestellen?

Je kunt voor meerdere steden tegelijk Walking Billboards bestellen. Wij staan jou graag bij om jouw landelijke plannen en reclamecampagnes te bespreken. 

 

Kan ik een walking billboard huren zonder medewerker?

Nee, momenteel is het nog niet mogelijk om een Walking Billboard te huren zonder medewerker. Al onze medewerkers zijn getraind in het dragen van het Walking Billboard, maar vooral ook om interactie te zoeken met jouw publiek en potentiële klanten.

 

Hoe is de prijs opgebouwd?

In principe zijn er twee prijs elementen in elke order. De vaste kosten voor het drukwerk, de werktijd van de medewerker, de opmaak en grafisch design en de verzendkosten. Er zijn ook variabele kosten als reiskosten en reistijd.

 

Doen jullie bestellingen op maat?

Jazeker, daar ligt zelfs ons specialisme. We kijken er altijd naar uit om samen met de klant te bespreken hoe wij de campagne nog beter kunnen maken. Daar komt vaak een stukje maatwerk bij kijken.

 

Wat is de bestelwijze?

Het bestellen van een Walking Billboard is eenvoudig en veilig. Maak de keuze in de product pagina. Als je nog geen account hebt, maak een account aan. Kies een betaalmethode en bevestig de bestelling. Daarna kun je jouw eigen ontwerp doorgeven, of het door onze graphic design afdeling laten ontwerpen.

 

Wat is de betaalwijze?

Je kunt op de website veilig en met een aankoop bescherming betalen met de volgende betaalmethodes: iDEALBancontact, Sofort of je kunt de opdracht op rekening bestellen en dan zenden we de factuur per email, zodat je per bank kunt betalen. Tevens kun je voor maatwerk een offerte aanvragen.

 

Jullie verspreiden ook flyers, drukken jullie ze ook?

Ja, je kan vanaf 1000 tot 5000 flyers A6/A5 formaat 170 gr mee bestellen in het bestelmenu. Wij kunnen ook het grafisch ontwerp verzorgen tegen een meerprijs. Vragen? Neem contact met ons op. 

 

Zijn jullie prijzen inclusief of exclusief btw?

Al onze prijzen op de website zijn exclusieve 21% btw.

 

Bestelling annuleren?

Daar wij maatwerk leveren is het niet altijd mogelijk om te annuleren. Onze stelregel is dat als drukwerk besteld is, en de medewerkers geboekt zijn, annuleren van de bestelling niet meer mogelijk is. Indien de bestelling tijdig wordt geannuleerd - dus voordat drukwerk is besteld of medewerkers zijn geboekt - dan wordt het bedrag geheel of gedeeltelijk binnen 7 werkdagen retour gestort.

 

Welke reclame-uitingen zijn niet toegestaan?

Het staat ons als reclamebedrijf vrij om bepaalde reclame uitingen te weigeren als deze niet stroken met onze bedrijfsvoering. Opdrachten die beledigend kunnen zijn, geweld promoten, en de algemene orde zouden verstoren nemen wij niet aan. Bij twijfel, even contact met ons opnemen.