Walking Billboards zijn ideaal voor winkelopeningen, evenementen, beurzen en festivals, vacatures en goede doelen werving!

Veelgestelde vragen?

Wat is een Walking Billboard?

Een Walking Billboard is een uniek reclameobject dat zich uitstekend leent om ingezet te worden bij evenementen, drukke winkelstraten en andere activiteiten. Een Walking Billboard begeeft zich tussen de mensen met een hele specifieke reclameboodschap. Het systeem bestaat uit een hoge kwaliteit herbruikbaar spandoek, een lichtgewicht bevestigingssysteem, een draagharnas en een medewerker.

 

Waarvoor wordt een Walking Billboard ingezet?
Een Walking Billboard wordt vooral ingezet op plekken waar veel mensen samenkomen, om zo de gerichtheid van de reclameboodschap of reclameactie zo effectief mogelijk te maken. Denk dan aan winkelstraten, koopavonden, koopzondagen, evenementen en beurzen, bedrijfsopeningen, scholengemeenschappen, parken en stranden! 

 

Heb ik een vergunning nodig voor het Walking Billboard en flyeren op straat?
Nee, je hebt geen vergunning nodig voor het Walking Billboard landelijk, flyeren mag in alle steden onder bepaalde voorwaarden, behalve in Amsterdam is het verboden om te flyeren op straat. Heb je nog vragen, neem contact met ons op.

 

Doen jullie bestellingen op maat?

Jazeker, daar ligt zelfs ons specialisme. We kijken er altijd naar uit om samen met de klant te bespreken hoe wij de campagne nog beter kunnen maken. Daar komt vaak een stukje maatwerk bij kijken.

 

Hoe is de prijs opgebouwd?

In principe zijn er twee prijs elementen in elke order. De vaste kosten zijn het Walking Billboard huren, de werktijd van de medewerker, de opmaak en grafisch design, de borg en de verzendkosten. Er zijn ook variabele kosten als reiskosten en reistijd.

 

Jullie verspreiden ook flyers, drukken jullie ze ook?

Wij kunnen ook jouw flyers drukken en het grafisch ontwerp verzorgen.

 

Bieden jullie ontwerpservice aan?

Ons ontwerp team zorgt voor een uitermate hoogwaardige opmaak die in samenspraak met de klant verfijnd wordt. Wij kijken uit naar jouw ontwerp of idee.

 

Wat is de maat van de spandoek?
Het spandoek is 120 cm x 50 cm groot. Spandoek is tevens duurzaam en gratis herbruikbaar voor een snel nieuwe campagne.

 

Waarom wordt het spandoek dubbelzijdig gedrukt?

Wij bedrukken beide zijdes van de canvas om jouw campagne nog beter te laten opvallen, en zodat deze van alle kanten zichtbaar is.

 

Regels voor campagnedag met hard windkracht?
Tijdens campagnedagen met harde windkracht, gebruiken we enkelzijdig bedrukt wind doorlatend MESH spandoek van 270 g/m. Tip: door de open-gaatjesstructuur zijn de prints minder duidelijk dan op andere materialen. Zorg daarom voor extra contrast in je designs.

 

Bestelling annuleren?

Daar wij maatwerk leveren is het niet altijd mogelijk om te annuleren. Onze stelregel is dat als drukwerk besteld is, en de medewerkers geboekt zijn, annuleren van de bestelling niet meer mogelijk is. Indien de bestelling tijdig wordt geannuleerd - dus voordat drukwerk is besteld of medewerkers zijn geboekt - dan wordt het bedrag geheel of gedeeltelijk binnen 5 werkdagen retour gestort.

 

Zijn jullie prijzen inclusief of exclusief btw?

Al onze prijzen op de website zijn exclusief 21% BTW.

 

Bieden jullie ook led walking billboards aan?
Nee, wij hebben deze modellen ook gehad en zijn daar van afgestapt met de volgende redenen;

1: De led walking billboards wegen meer dan 10kg, dat is niet fijn voor de medewerker om uren lang mee te lopen. 

2: De led walking billboards zijn niet bestand tegen regen, waardoor kans is op kortsluiting en drukwerk nat wordt tijdens campagne.

3: Het drukwerk van de led walking billboards voor en achter posters zijn duur in aankoop om te printen. 

 

Welke reclame-uitingen zijn niet toegestaan?

Het staat ons als reclamebedrijf vrij om bepaalde reclame uitingen te weigeren als deze niet stroken met onze bedrijfsvoering. Opdrachten die beledigend kunnen zijn, geweld promoten, en de algemene orde zouden verstoren nemen wij niet aan. Bij twijfel, even contact met ons opnemen.

 

Heb je nog andere vragen?

Neem gerust contact met ons op via het contact pagina.