Veelgestelde vragen?

Wat is een Walking Billboard?

Walking Billboard is een moderne versie van een lopend sandwich reclamebord, dat vooral in de jaren 90 werd ingezet. Ons model Walking Billboard is modern, duurzaam ergonomisch gebouwd voor de medewerker en weegt slechts 2kg incl. een waterbestendige banner van 120cm x 50cm. Walking Billboard heeft aan beide kanten een opbergvak en een groot opbergvak met rits voor promotie materiaal.

 

Hoe werkt het Bezorg & Ophaal service van Walking Billboard met een medewerker?

Walking Billboard met een medewerker huur je vanaf 12.00 uur tot 20.00 uur met Bezorg & Ophaal service op afspraak. Bezorg & Ophaal service? Wij bezorgen en halen geheel gratis tot vijf Walking Billboards op per bestelling, in elke stad in Nederland.

 

Kan ik eigen flyers of samples laten verspreiden door de medewerker?
De medewerker verspreidt jouw flyers of samples gratis mee op de promotiedag. De banner in combinatie met het verspreiden van flyers en samples heeft een ruime bereikbaarheid van wel duizenden potentiële klanten. Neem contact op voor instructies.

 

Geen vergunning nodig?

WalkingBillboard.nl dienstverlening is landelijk actief en bevoegd om in elke stad te reclameren met een Walking Billboard. In Amsterdam en Utrecht mag je niet zonder een vergunning flyeren op straat. 

 

Wie kunnen er gebruik maken van Walking Billboard reclame?

Ieder merk dat of bedrijf die wilt reclameren op straat. Bijvoorbeeld cultuurverspreiders zoals musea, theaters en evenementen die iets willen aankondigen, of lokale horeca en winkels met een actie.

 

Bieden jullie een ontwerp service drukwerk banner?

Geen design? We bieden professioneel design of re-design van de banner door onze ervaren designer in prijs inbegrepen.

 

Hoe werkt een bestelling op maat?
Wil je reclameren op een evenement, beurs of een andere locatie op maat? Neem dan contact op voor een offerte op maat. 

 

Waar kan een Walking Billboard medewerker worden  ingezet? 
In een drukke winkelstraat of op een evenement is meest gebruikelijk. Heb je een speciale wens, dan is een bestelling op maat zeker mogelijk. Neem contact met ons op via het contact formulier

 

Wat is het bestelproces van een Walking Billboard met een medewerker?

Je bestelt makkelijk en veilig via de website tot maximaal vijf Walking Billboard medewerkers per bestelling. Bij het bestellen kies je een optie zoals ‘flyers verspreiden’, ‘welke stad’ en ‘extra info’. Heb je nog geen design? We bieden professioneel design of re-design van de banner door onze ervaren designer inbegrepen in de prijs per Walking Billboard medewerker. Heb je een eigen design, upload die dan na de bestelling via het contact formulier met ordernummer. Wij gaan aan de slag voor jou en bestellen de banner bij de leverancier. We spreken een datum af en leveren onze ervaren medewerkers af in de betreffende stad. Na de promotie overhandigen we een fotoreportage van de promodag ter referentie of voor sociale media geheel gratis. 

 

Welke zaken zijn niet toegestaan?

Het is niet toegestaan om misleidende, discriminerende of een door wetgeving verboden boodschap te reclameren. Neem in geval van twijfel altijd even contact met ons op.